Renovatie lening

Droom je van een vernieuwde woning of essentiële verbeteringen aan je eigendom?

De juiste financiering kan je dichter bij die droom brengen. Een renovatielening* biedt de middelen om je huisprojecten te realiseren.

Ontdek snel hoeveel je kunt lenen met onze online simulator. Met een renovatielening kun je investeren in waardeverhogende projecten voor je woning, terwijl je geniet van een vaste en overzichtelijke maandelijkse afbetaling.

Start direct met de simulatie en ontdek de mogelijkheden voor jouw woningverbetering. Voer een online simulatie uit en één van onze leningsspecialisten neemt spoedig contact met je op.

*kredietvorm lening op afbetaling

Koppel heeft een renovatie lening
Online renovatie lening: direct en duidelijk

Voordelen van een renovatie lening

  • Vaste Rentetarieven: Renovatieleningen hebben vaste rentetarieven, wat betekent dat je maandelijkse aflossingen consistent en voorspelbaar zijn gedurende de hele looptijd van de lening.
  • Bevestiging en goedkeuring: Na onderzoek, goedkeuring en ondertekening van je krediet ontvang je het gewenste bedrag op je rekening en start je 1 maand later met de maandelijkse afbetalingen.

Stappen om een renovatie lening aan te vragen

  • Bepaal je financiële behoefte: Bepaal welk bedrag je nodig hebt voor je renovatieproject.
  • Gebruik onze online simulatie: Verkrijg direct inzicht in de voorwaarden en maandelijkse aflossingen voor de renovatielening.
  • Aanvraagprocedure: Dien je aanvraag in voor een renovatielening. Zorg ervoor dat je alle vereiste documenten, zoals offertes of renovatieplannen, bij de hand hebt.
  • Bevestiging en goedkeuring: Na grondig onderzoek en goedkeuring ontvang je het gewenste bedrag op je rekening en start je met de maandelijkse afbetalingen voor je renovatieproject.

Bij het overwegen van een renovatie lening is het essentieel om alle voor- en nadelen af te wegen en na te gaan of het aansluit bij jouw financiële behoeften en doelen. Neem contact met ons op voor deskundige begeleiding of als je vragen hebt over het proces.

Chat openen
1
Scan de code
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?