Voertuig lening

Droom je van een nieuwe auto, moto of e-bike?

Een voertuiglening* kan de sleutel zijn tot jouw volgende rit. Deze lening is specifiek ontworpen om je te helpen bij de aankoop van een voertuig of andere vervoersmiddelen zoals je e-bike, speed pedelec of elektrische step, of het nu nieuw of tweedehands is.

Ontdek snel wat je kunt lenen met onze online simulator. Met een voertuiglening kun je het volledige bedrag of een deel van de aankoopprijs financieren, allemaal met het gemak van vaste maandelijkse afbetalingen.

Start nu met de simulatie en ontdek hoe we je op weg kunnen helpen naar je droomvoertuig. Voer de online simulatie uit en één van onze leningsspecialisten neemt spoedig contact met je op.

*kredietvorm lening op afbetaling

Gezin sluit een voertuig lening af
Online voertuig lening: direct en transparant

Voordelen van een voertuig lening

  • Vaste Rentetarieven: Voertuigleningen hebben vaste rentetarieven, waardoor je maandelijkse aflossingen gedurende de hele looptijd van de lening consistent en voorspelbaar blijven.
  • Bevestiging en goedkeuring: Na onderzoek, goedkeuring en ondertekening van je krediet ontvang je het gewenste bedrag op je rekening en start je 1 maand later met de maandelijkse afbetalingen

Stappen om een voertuig lening aan te vragen

  • Bepaal je budget: Bepaal welk bedrag je bereid bent te besteden aan het voertuig dat je wilt aanschaffen.
  • Gebruik onze online simulatie: Krijg direct inzicht in de voorwaarden en maandelijkse aflossingen voor de gewenste voertuiglening.
  • Aanvraagprocedure: Dien je aanvraag in voor een voertuiglening. Zorg ervoor dat je alle relevante documentatie met betrekking tot het voertuig en eventuele aanbetalingen bij de hand hebt.
  • Bevestiging en goedkeuring: Na een grondige beoordeling en goedkeuring krijg je toegang tot de financiering en kun je het voertuig aanschaffen, waarna je start met de maandelijkse afbetalingen.

Bij het overwegen van een voertuig lening is het essentieel om alle voor- en nadelen af te wegen en na te gaan of het aansluit bij jouw financiële behoeften en doelen. Neem contact met ons op voor deskundige begeleiding of als je vragen hebt over het proces.

Chat openen
1
Scan de code
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?