Over ons

Goede begeleiding is goud waard!

Visie

Missie

Pieter Struye verantwoordelijke en zaakvoerder van onlinelenen.be gaat al meer dan 30 jaar mee in de kredietsector en staat gekend voor zijn professionalisme, vriendelijkheid, bereikbaarheid inclusief persoonlijke begeleiding en opvolging. Zijn ervaring en goede contacten in de kredietwereld zorgen dat jouw dossier steeds de beste slaagkansen heeft. Elke klant en kredietaanvraag verdient voor hem de beste behandeling.

Pieter Struye, je persoonlijke kredietmakelaar

Maatwerk boven alles

Wij begrijpen dat ieder dossier uniek is. Daarom benaderen we elk dossier met een persoonlijke touch. De wereld van leningen kent een waaier aan opties en formules, en zelfs de kleinste variaties kunnen een diepgaande impact hebben op de algehele kosten en haalbaarheid van een lening. Dat is de reden dat we je altijd een indicatie geven van de tarieven die op jou van toepassing kunnen zijn. Maar wees gerust, we zullen altijd de meest voordelige tarieven voorstellen, specifiek aangepast aan jouw situatie.

In essentie leveren wij: Krediet op Maat.

Waarom kiezen voor ons?

Onlinelenen.be combineert de wijsheid van meer dan 30 jaar ervaring in de financiële sector met de efficiëntie van hedendaagse digitale tools. Ons doel? Het leningsproces voor jou zo transparant, eenvoudig en betrouwbaar mogelijk maken.

Betrouwbaarheid

Meer dan 30 jaar ervaring in kredietverlening, wat een diep inzicht en betrouwbaarheid garandeert.

Ervaring

We hebben met succes meer dan 20.000 dossiers behandeld, wat getuigt van onze competentie en klanttevredenheid.

Gebruiksvriendelijk

Onze makkelijke online simulatie helpt je de beste leenopties te ontdekken vanuit het comfort van je eigen huis.

Klaar om te starten?
Chat openen
1
Scan de code
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?