Kredietbemiddelaar

De kredietmakelaar is een natuurlijk of rechtspersoon (vennootschap) die helpt bij het afsluiten van de kredietovereenkomst in het kader van zijn commerciële of professionele activiteiten. De kredietbemiddelaar kan zijn activiteit enkel uitoefenen als hij zich eerst heeft laten inschrijven bij de FSMA.

Een kredietmakelaar is onafhankelijk. Hij moet dus geen eigen financiële producten aanprijzen. Hij werkt als bemiddelaar tussen verschillende financiële instellingen. Hierdoor heb je keuze uit meerdere financiële producten bij verschillende kredietverleners.

Wanneer je een lening bij een bank aanvraagt, kun je enkel kiezen uit de financiële producten van deze bank. Je keuze is dus beperkt. Ook moet je voldoen aan de voorwaarden om goedkeuring te krijgen op je kredietaanvraag.

Bij een ons profiteer je van een persoonlijke aanpak. Wij zoeken  de kredietverlener die het beste en voordeligste krediet geeft voor jouw situatie.

Online krediet aanvragen: snelheid en gemak dankzij technologie

Dankzij moderne technologie is het financiële landschap getransformeerd. Het is nu mogelijk om vanuit je eigen huis een krediet aan te vragen, wat tijd en moeite bespaart.

Chat openen
1
Scan de code
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?