Makelaar

Een makelaar is een krediet tussenpersoon die optreedt bij het afsluiten van de kredietovereenkomst, zonder gebonden te zijn aan een specifieke kredietverstrekker.

Een makelaar bemiddelt bij koop en verkoop, huur en verhuur van huizen, kantoren, roerende zaken, verzekeringen, op de goederentermijnmarkt of ander roerend, onroerend of registergoed, regelt contracten en (ver)koopafspraken. Een groot deel van het werk bestaat uit het zoeken van (de makelaar van) een geschikte partij om dat bepaalde goed eenmalig mee te verhandelen. De makelaar is dus slechts tussenpersoon en is werkzaam krachtens een overeenkomst van bemiddeling. Het vak wordt de ‘makelaardij’ genoemd.

De kredietmakelaar bemiddelt tussen de kredietaanvraag en de kredietmaatschappij.

Een kredietmakelaar is onafhankelijk. Hij moet dus geen eigen financiële producten aanprijzen. Hij werkt als bemiddelaar tussen verschillende financiële instellingen. Hierdoor heb je keuze uit meerdere financiële producten bij verschillende kredietverleners.

Online krediet aanvragen: snelheid en gemak dankzij technologie

Dankzij moderne technologie is het financiële landschap getransformeerd. Het is nu mogelijk om vanuit je eigen huis een krediet aan te vragen, wat tijd en moeite bespaart.

Chat openen
1
Scan de code
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?