Herstructureer je kredietbudget

Zet de stap naar overzicht en besparing

Verdwaald in een wirwar van verschillende leningen? Wens je een helder beeld van je financiële situatie en de mogelijkheid om maandelijks te besparen? Het herstructureren van al je kredieten en kredietkaarten tot één gebundelde lening* biedt de oplossing.

Met onze online simulator krijg je direct inzicht. Door bepaalde leningen te herstructureren, krijg je niet alleen grip op je budget, maar verminder je ook  mogelijk je maandelijkse kosten. Het is van belang dat we samen kijken welke leningen we kunnen bundelen om voor jou financiële rust en overzocht te bieden.

Start nu met de simulator en laat ons de optimale oplossing voor jou vinden. Vul eenvoudigweg je gegevens in en een van onze kredietexperts neemt spoedig contact met je op.

*kredietvorm lening op afbetaling

Samenvoegen leningen
Breng opnieuw structuur in je leningen: eenvoudig en overzichtelijk

Voordelen van leningen te herstructureren

  • Eenvoud en overzicht: In plaats van meerdere afbetalingen bij verschillende kredietverstrekkers, heb je na het herstructureren van je kredieten nog maar één kredietverstrekker en één maandelijkse afbetaling.
  • Potentieel lagere rentevoet: Door bepaalde leningen samen te voegen, kan je profiteren van een lagere rentevoet, vooral als de rentetarieven gedaald zijn sinds je de originele leningen hebt afgesloten.
  • Flexibele terugbetalingstermijn: Afhankelijk van je huidige financiële situatie, kan je kiezen voor een langere of kortere aflossingstermijn.
  • Budget in evenwicht: Door je leningen samen te bundelen en tijdig af te betalen, heb je meer financiële ruimte voor nieuwe plannen.

Hoe gaat het in zijn werk?

  • Overzicht van huidige leningen: Begin met een overzicht op te stellen van al je huidige leningen, inclusief rentevoeten, aflossingstermijnen en resterende saldi.
  • Gebruik onze online simulatie: Krijg direct inzicht in de beste opties voor jouw financiële situatie.
  • Aanvraagprocedure: Dien je aanvraag in voor het samenvoegen van leningen. Zorg ervoor dat je alle vereiste documentatie bij de hand hebt.
  • Bevestiging en afsluiten: Na goedkeuring worden je bestaande leningen afbetaald en vervangen door de nieuwe geconsolideerde lening.

Bij het overwegen van het herstructureren en bundelen van je leningen is het essentieel om alle voor- en nadelen te overwegen en ervoor te zorgen dat het je helpt om je financiële doelen te bereiken. Neem contact met ons op indien je graag begeleiding wilt of een vraag voor ons hebt.

Chat openen
1
Scan de code
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?